育鹏专升本教育信息网-专业专升本招生培训网站
当前位置 育鹏专升本教育信息网 > 内蒙古 > 模拟试题

成人高考英语模拟试题(2)

来源:育鹏专升本教育信息网 发布时间:2016-04-29 16:02:05 浏览:1025
  11. He fancied that he would get on well_________.

  A. and that he would meet with amazing success

  B. and that he will meet with amazing success

  C. and that amazing success would be met with

  D. and meets with amazing success

  答案:(A)

  并列宾语从句,时态要一致

  12. I can do it for her but I_________ .

  A. don't feel like it B. don't feel like to

  C. don't feel liking it D. don't feel liked to

  答案:(A)

  feel like 想要;不带to的不定式还有 cannot but do ,cannot help but do ,rather than do ,

  other than do ,let do ,make do 等;

  13. The burglar took away more than_________ .

  A. he wanted to take B. he wanted to taken

  C. he wanted to D. he wanted to have taken

  答案:(C)

  take away 消耗;带走; want to 想要;

  14. He _________after climbing the mountain.

  A. has scarcely no energy left B. had scarcely any energy left

  C. scarcely has no energy left D. scarcely has not any energy left

  答案:(B)

  见第8题

  15. She apologized_________ to her for the party.

  A. not being able to attend B. not being able to attend

  C. being able not to attend D. being notable to attend

  答案:(B)

  动名词作介宾; apologize to sb.for sth. 因某事向某人道歉

  16. Entering the lecture hall,_________from their clothing.

  A. snow beat off B. they beat off snow

  C. snow was beaten off by them D. they were beaten off snow

  答案:(B)

  现在分词作状语从句;主动态;

  17._________ a long way,Robbins began to feel tired.

  A. Having walked B. Walking

  C. Having been walked D. Being walk

  答案:(A)

  先后动作,前一个动作用完成式;

  18. Weighing five hundred pounds,_________.

  A. the cupboard could not be moved

  B. she could not move the cupboard

  C. the cupboard was too heavy for one person to move

  D. the cupboard was unable to move

  答案:(C)

  cupboard 橱柜;

  19. Asked about the new play,_________.

  A. his answer was confident B. he was confidently answered

  C. he answered confidently D. his answers were confident

  答案:(C)

  过去分词作状语从句;被动态;

  20. _________,the inhabitants fled.

  A. The city take B. The city having been taken

  C. Having taken the city D. The city being taken

  答案:(B)

关键词: 成人高考 英语 模拟试题

我要评论

总结:

满意度

100%

已服务学员:11466人

已有评论数:10029条

大连理工大学市场营销专升本远程教育招生简章

内蒙古专升本在线咨询

姓 名: *
手 机: *
邮 箱:
感兴趣课程: *
备 注:
大连理工大学船舶与海洋工程专升本远程教育招生简章
大连理工大学土木工程(道桥方向)专升本远程教育招生简
  • 远程教育
  • 自学考试
  • 成人高考
关于我们 | 法律声明 | 项目合作 | 招贤纳士 | 联系我们

育鹏专升本教育信息网 Copyright ©2015-2018 y-peng.com ALL rights reserved

官方微信

扫一扫关注育鹏专升本

精彩活动早知道

报名热线

010-82962882